Shopping cart

grandtaxi.al
Na gjeni në app store dhe play store

Shkarkoni aplikacionin

  image00023 min 2 scaled
  e re

  Kontakto

  Grand Taxi
  Rreth kompanise tone

  Stil dhe komoditet, përvoja e Grand Taxi në çdo kilometër.

  Grand Taxi, themeluar në vitin 2023 në qytetin e Tiranës, në Shqipëri, është një një simbol i ekselencës në industrinë e transportit. I përkushtuar në përmirësimin e përvojës suaj të udhëtimit, ne kombinojmë teknologjinë më të fundit me një fokus ndaj kënaqësisë së klientit.
  Rruga: “Milan Shuflaj”, Tirana, Albania
  N. Tel: +355695022222

  grandtaxi.al
  grandtaxi.al
  Pse duhet të na zgjidhni ne?

  Ne ju sigurojmë një eksperiencë të shkëlqyeshme.

  counter_2_1
  40+

  Automjete speciale

  counter_2_2
  80+

  Njerëz në taksi

  counter_2_3
  70+

  Njerëz të kënaqur

  Review

  Deshmi te klienteve tane

  × Dergoni location